Molerske
Usluge

Sveža boja na zidovima i plafonima, bez vlage 

šmirglanje
gletovanje
krečenje
Izvlačenje vlage

MM Đorđević

Radovi moleraja za:

Pored standardnog moleraja za stambene prostore, nudimo i komercijalno krečenje radnog prostora za mala, srednja i velika preduzeća. Kroz višegodišnji rad kompanije MM Đorđević naše usluge su, poredih ostalih, koristile:

Medicinske ustanove

Obrazovni centri

Proizvodne hale

Garaže

Teretane i fitnes centri

Zašto sarađivati sa nama?

Stručnost i dugogodišnje iskustvo

Iza našeg stručnog tima stoji 6 godina iskustva kroz koje smo obavili preko 40 adaptacija stambenih prostora širom Srbije.

Prilagođena rešenja

Svoje usluge prilagođavamo Vašim specifičnim potrebama i budžetu, stvarajući rešenja po meri koja odražavaju Vaš stil i preferencije.

Transparentan odnos

Nema skrivenih troškova i iznenađenja – od početne konsultacije do završetka projekta bićete u toku, što vam omogućava iskustvo bez stresa.

Potrebne su vam molerske usluge?

ZAKAŽITE
BESPLATNU PROCENU

često postavljana pitanja i odgovori

Postoji nekoliko faktora koji će uticati na cenu moleraja. To uključuje broj prostorija, veličinu prostora, stanje vaših zidova, koliko pripremnih radova je potrebno i vrstu boje koja se koristi. Naši stručnjaci će Vam pomoći u određivanju najbolje vrste boja i pristupa za vaš projekat, stoga nas kontaktirajte za besplatnu procenu cene. 

Priprema i farbanje unutrašnjih zidova prostorije obično se može obaviti za nekoliko sati. Međutim, vreme sušenja između slojeva može produžiti posao na nekoliko dana. Za projekte koji su obimniji i kompleksniji, uključuju različite boje ili vrste boja i zahtevaju dodatne pripremne radove biće potrebno više vremena da se završe.

U dogovoru sa Vama možemo preuzeti premeštanje ili prekrivanje nameštaja uz dodatnu naknadu, u zavisnosti od veličine i pristupačnosti prostora. Ukoliko Vam je potreban ovaj vid usluge naglasite to prilikom razgovora sa nama. 

Scroll to Top