Renoviranje
Kupatila

Sprovodimo kompletnu adaptaciju kupatila od vizije do realizacije.

Modernizujte vaše kupatilo

Visoko kvalifikovani majstori
Izdržljivi materijali
Transparentnost i garancija

MM Đorđević

Usluge renoviranja kupatila

Bilo da vam je potrebna mala adaptacija kupatila ili kompletno renoviranje, na pravom ste mestu!

Znamo koliko frustrirajuće može da bude kada popravke potraju duže nego što je inicijalno dogovoreno, ili kada se cena naprasno poveća tokom izvođenja radova, zbog čega je MM tim dugogodišnji pouzdan partner za Vaš dom iz snova.

Pozovite nas već danas i dobićete besplatnu procenu cene za adaptaciju Vašeg kupatila, zajedno sa transparentnim proračunom neophodnog materijala, u jednom preglednom dokumentu. 

Proces

Renoviranja kupatila

Dobra priprema je pola obavljenog posla, stoga predstavljamo tri faze kroz koje trebamo proći kako bi se adaptacija kupatila obavila bez ikakvog stresa.

Planiranje

  • Razmislite da li želite da osvežite kupatilo novim pločicama i kupatilskim nameštajem, ili želite potpunu adaptaciju sa novim rasporedom jer će ta odluka uticati na dalje korake

Odabir materijala

  • Kada imate na papiru sve što želite od novog kupatila, počinjemo sa odabirom materijala, a od MM tima ćete dobiti preporuke koje najviše odgovaraju Vašim potrebama i željama

Adaptacija

  • U predviđenom roku počinjemo sa radovima, počevši od demontaže, preko hidroizolacije, elektroinstalacije, ugradnja kade ili tuš kabine, postavljanje sanitarija do lepljenja pločica i krečenja

Galerija radova

Pogledajte poslednje projekte koje smo radili, sa upoređenim slikama pre i posle renoviranja kupatila. 

Zašto sarađivati sa nama?

Stručnost i dugogodišnje iskustvo

Iza našeg stručnog tima stoji 6 godina iskustva kroz koje smo obavili preko 40 adaptacija stambenih prostora širom Srbije.

Prilagođena rešenja

Svoje usluge prilagođavamo Vašim specifičnim potrebama i budžetu, stvarajući rešenja po meri koja odražavaju Vaš stil i preferencije.

Transparentan odnos

Nema skrivenih troškova i iznenađenja – od početne konsultacije do završetka projekta bićete u toku, što vam omogućava iskustvo bez stresa.

Potrebno vam je renoviranje kupatila?

ZAKAŽITE
BESPLATNU PROCENU

Scroll to Top