Servis
klima uređaja

Za zdraviji, svežiji i ekonomičniji prostor.

servis klima uređaja grafički prikaz

Bolji rad klime znači:

Veću uštedu energije
Čistiji i svežiji vazduh
Duži vek trajanja

MM Đorđević

Naše usluge

U periodu kada mnogo više vremena provodite u zatvorenom prostoru, najmanje što možete uraditi za svoje zaposlene ili ukućane je da obezbedite čist vazduh bez gljivica i drugih nečistoća, kao i komfornu temperaturu.

3 razloga

Za redovan klima servis

Garancija

  • Redovno servisiranje klima uređaja podrazumeva garanciju i smanjuje šansu da dođe do kvara, pa samim time štedi novac koji biste potrošili na iznenadne popravke.

Ušteda

  • Neočišćeni klima uređaj troši više električne energije, a pruža manji učinak hlađenja. Takav nepravilan rad klime može dovesti do pregrejavanja i otkazivanja kompresora.

Zdravlje

  • Klima uređaj je pogodan za razvoj bakterija, grinja i mikroorganizama, ali redovan servis klime će znatno smanjiti šansu za pojavom alergija i drugih potencijalnih zdravstvenih tegoba.

Galerija radova

Pogledajte poslednje projekte koje smo radili, sa upoređenim slikama pre i posle ugradnje klime. 

Potreban Vam je servis klima uređaja?

ZAKAŽITE
svoj termin odmah

Zašto sarađivati sa nama?

Stručnost i dugogodišnje iskustvo

Iza našeg stručnog tima stoji 6 godina iskustva kroz koje smo obavili preko 40 adaptacija stambenih prostora širom Srbije.

Prilagođena rešenja

Svoje usluge prilagođavamo Vašim specifičnim potrebama i budžetu, stvarajući rešenja po meri koja odražavaju Vaš stil i preferencije.

Transparentan odnos

Nema skrivenih troškova i iznenađenja – od početne konsultacije do završetka projekta bićete u toku, što vam omogućava iskustvo bez stresa.

Scroll to Top